magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Délvidék Vásár Újság 1998.04.23.

Meghívó - Köszöntő

Tisztelt Kiállítóink,
Kedves Vendégeink!

Tisztelettel köszöntjük Önöket a Bácska-Expo '98 rendezvényünk alkalmából. A kiállítás hat éves múltra tekint vissza: a Petőfi-szigeten évente két alkalommal rendezett Tavaszi-Őszi Termékbemutató az idén új néven, új helyszínen kerül megrendezésre. Célunk az, hogy évente megrendezve az eddigi termékbemutatókhoz képest egy magasabb szintű szolgáltatást nyújtva a kiállítónak szervezzük meg rendezvényünket.

Az idei kiállításon 77 cég vesz részt kiállítóként, a színpadon bemutatóként pedig 14 cég szerepel. Csatlakoztunk a ,Hajrá, Hazai" kampányhoz, ezzel is szeretnénk elősegíteni a magyar áruk piacra jutását, versenyképességük javítását a belföldi piacokon, a magyar termékek piaci fogyasztásának, keresletének fellendítését. Egyben a most induló vállalkozások termékeinek bevezetését támogatjuk, ami elősegítheti a vállalkozások fennmaradását

Jelmondatunk:
,Dolgozzunk együtt a sikerért!"

Ez az elmúlt években is azt jelentette, hogy minden külső támogatás nélkül, a közös munkára alapozva fejlődött rendezvényünk, lett egyre népszerűbb és hasznosabb. A közöspiaci belépésünkről folytatott tárgyalások megkezdése után még fontosabbnak tartjuk, hogy a hazai kereskedők és gyártók összefogjanak és mindent megtegyenek a piaci részesedés megtartásáért, fejlesztéséért. Az idei évben szeptember végén a XIV. Őszi Termékbemutató, októberben a II. Kalocsai Kiállítás és Vásár is ugyanezt a célt kívánja szolgálni. A rendezvényhez kapcsolódó előadások is egy-egy termék részletesebb megismertetését, a gyártóval való személyes kapcsolat kialakítását szolgálják. Rendezvényünk továbbra is a fogyasztási cikkek és szolgáltatások széles körű bemutatását és piacra jutását helyezi előtérbe. Tisztelettel meghívjuk a Vásár Újság és a Délvidék minden kedves olvasóját az április 23-án 11 órakor tartandó megnyitóra. Rendezvényünk naponta 10-18 óráig különböző programokkal, bemutatókkal várja a kedves érdeklődőket.

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni