magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Kazincbarcikai Közélet 1998.02.19.

"Reklámozzunk együtt! - Hajrá, Hazai!"

A Magyar Áruk Klubja Egyesületet (MÁK) 1995. augusztus 1-jén néhány magánszemély alapította azzal a céllal, hogy létrehozzon egy átütő erejű, a termékek magyar eredetét hangsúlyozó programot.

Fő tevékenységünk a hazai piacvédelem megszervezése, valamint egy társadalmi célú kommunikáció megvalósítása a honi gazdaság fejlesztésére. Egyesületünk "Hajrá, Hazai!" elnevezésű piacvédelmi akciósorozata a magyar áruk keresletének, presztízsének, versenyképességének javítását szeretné megvalósítani. (Sikerült elérnünk, hogy a média rendszeresen foglalkozik társadalmi célú kampányunkkal. A mai napig több mint 100 különféle médium tájékoztatott a kezdeményezésről. - Köszönjük!)

A Magyar Áruk Klubja nyílt felhívással fordult a magyar reklámszakmához, azzal a céllal, hogy a "Hajrá, Hazai!" elnevezésű piacvédelmi akciósorozat kommunikációs stratégiájának megvalósítására, és széles körű kiterjesztésére együttműködést kezdeményezzen. A hazai reklám-, PR- és marketing foglalkozó vállalkozások bevonásával válhat ismertté a "Hajrá, Hazai!" kampány törekvései, az akció jelképe. Ez tudatosítja a fogyasztókban, és a gazdaság szereplőiben a honi piacvédelem fontosságát. A reklámszakma bevonása szükséges, mivel így biztosítható, hogy a kampány kezdeményezői és a célokkal azonosuló vállalkozások között megfelelő - a hétköznapi alkalmazást elősegítő, és alkalmazó - szakmai tudású kapcsolat is megjelenjen.

Az érdeklődők a pályázati felhívás teljes szövegét a Magyar Áruk Klubja (7601 Pécs, Pf.: 123, telefon: 72/257-300) címen kérhetik meg.

Együtt sikerülni fog...!

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni