magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Szupermarket 1998/12.

Védett a Hazai!
Összefogást szorgalmaz a "Hajrá, Hazai!"-program

Az 1998. június 30-án rendezett Országimázs-Vitafórumon került megerősítésre és elfogadásra a "Hajrá, Hazai!" szlogen, mint a program összefoglaló elnevezése. A Magyar Szabadalmi Hivatal 154095 számon lajstromozta az elnevezést, mint védjegyet. Weinreich László, az egyesület elnöke és a program szervezője elmondta.

- A "Hajrá, Hazai!" nem egyszerűen gazdasági törekvés. El kell fogadnunk, hogy az országkép alakítása nemcsak a vállalkozások anyagi helyzetén múlik, - annak szerves része a hazai kultúra, az idegenforgalom, az ország "köztisztasági" helyzete, a társadalom viselkedési szokásai is, és más számos, nem feltétlenül gazdasági kötöttségekkel járó összetevő. Éppen ezért kezdeményezésünk valamennyi szakmai és érdekvédelmi tömörüléssel szeretné erősíteni kapcsolatát, beleértve a vállalkozásokat is, illetve azok szervezeteit. El kell fogadnunk, hogy Európai Uniós csatlakozásunk részévé kell, hogy váljon fogyasztói magatartásunk megváltoztatásának szükségessége is. Ehhez minden együttműködni kész szervezetet partnerként tekintünk.

A Magyar Áruk Klubja a hazai kultúra támogatásában is feladatot vállalt, hiszen támogatta Balogh Robert: Egy hónap faun című verseskötetének kiadását. Ugyanakkor az általuk szervezett kistermelői termékbemutatón a Diabet Kft. mézpótló termékét mutatták be, mely cukormentes, így diétázók és cukorbetegek részére is ajánlott.

- Az Internet térhódításának köszönhetően, a "Hajrá, Hazai!" - program részeként jelenik meg a "Telegram" interkulturális magazin. Olyan kulturális értékeket kívánunk bemutatni, melyekre a program és az olvasó is egyaránt lehet büszke, hiszen ezek mindannyiunk érdemei. Hiszünk abban, hogy napi gondjaink mellett, van igény a kultúrára és kulturális hírekre. A lap elérési lehetősége: http://telegram.mak.hu

A Magyar Áruk Klubja továbbra is várja a "Hajrá, Hazai!"-program iránt érdeklődők jelentkezését a következő címen:

Magyar Áruk Klubja
7633 Pécs, Esztergár L. u. 19.
7601 Pécs, Pf.: 123.
Telefon: (72) 257-300
Fax: (72) 258-724
E-mail: hajra@hazai.hu
http://www.hazai.hu

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni