magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Polgárőr Magazin 1997. szeptember

"Hajrá, hazai !"

Második szülinap

Bizonyára sokan emlékeznek még 1995. augusztus 1-jére, amikor néhány magánszemély megalapította a Magyar Áruk Klubját, amely nemcsak a hazai termékeket és szolgáltatásokat vette védelembe, hanem munkahelyteremtő gondolatokkal is kacérkodtak, ami a mai nehéz körülmények között élő családok számára nem kis lehetőséget rejt magában.

A "Hajrá, Hazai !" akciósorozat részletesen tartalmazza mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel bárki támogathatja ezt a mindenki számára fontos mozgalmat, illetve kiemeli a média lehetőségét ebben a mozgalomban. Hiszen a Vásárolj Magyarul akció elindításakor az volt a cél, hogy minden egyes hazai termék piacra kerülésével minket, hazai vásárlókat védjenek, és biztosítanak arról, hogy pénzünkért gyakran jobb minőségű árut kapjunk egy hasonló kategóriájú, de drágább - vámmal, szállítási és raktározási költségekkel alaposan terhelt - nyugati árunál.

A hazai termék-előállítás és szolgáltatás azonban nem csak a fogyasztót védi, hanem a munkanélküliség felszámolásából is kiveszi a részét. Mert minden hazai áru ki, vagy megtermeléséhez szükséges munkaerő foglalkoztatásával segítséget nyújt a társadalomnak a munkanélküliség szülte nemkívánatos jelenségek felszámolásához is.

Mivel ez a mozgalom tág lehetőségeket kínál minden állampolgár számára, lapunk folyamatosan helyet ad minden olyan információnak, amely a mozgalom munkáját elősegíti, remélve ezzel, hogy számos, ma még munkanélküli ember jut ezáltal munkahelyhez, biztos megélhetéshez.

Azok a vállalkozó polgárőrök, akik részletes tájékoztatást kérnek a "Hajrá, Hazai !" akciósorozatról, azok levélben kérhetnek írásos anyagot Weinreich Lászlótól (7633 Pécs, Esztergár L. u. 19.)

Telefonon : 06-72-257-300 , Telefax: 06-72-258-724

E-mail: hajra@hazai.hu Http://www.hazai.hu

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni