magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Privát Profit - 96/2. 6. oldal
VII. évfolyam, február

Üzleti Élet
Pécs - Magyar Áruk Klubja

A Magyar Áruk Klubja Egyesület 1995-ben alakult meg Pécsett azzal a céllal, hogy - tagjai összehangolt tevékenysége révén - fellendítse a magyar áruk, termékek, szolgáltatások iránti keresletet, elősegítse a nemzeti termékek vásárlási kultúrájának kialakulását, a hazai gyártású termékek versenyképességének növekedését a hazai és külföldi piacokon egyaránt. Az egyesület 1995 augusztusában csatlakozott a "Vásárolja Magyarul" mozgalomhoz, amelynek regionális képviseletét is ellátja, így a nála jelentkező érdeklődők részére mind az egyesület, mind a mozgalom kínálta lehetőségeket ajánlani tudja.

Az idén egy információs és kereskedelmi hálózat beindítását tervezik - amit eddigi partnereikkel együttműködve, közös szervezéssel valósítanak meg -, ugyancsak a hazai termékek, szolgáltatások népszerűsítésére, értékesítésére. A hálózat révén a termelőktől a kereskedőkig, az egyénitől a társas vállalkozókig mindenki számára hasznos információkat tudnak nyújtani.

A Privát Profitot érintő érdekesség, hogy a mostani lapszám "Siker" rovatának egyik szereplője, a pécsi Dudás Mária még a múlt évben megkereste az egyesület logikai játékának, a Logy-Bogynak az értékesítési nehézségeivel. Együttműködésük eredményeként a termék már résztvevője a "Vásárolj Magyarul" mozgalomnak, s így elnyerte a védjegy használatát is. Az egyesület várja azokat a vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, termelőket, kereskedőket, akik céljaival azonosulni tudnak, és ezek elérésében feladatot is vállalnak. Érdeklődni a következő címen lehet:
Magyar Áruk Klubja Egyesület, 7633 Pécs, Esztergár L. u. 19.
Telefon: (72) 253-055 (32-58). - Weinreich László

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni