magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Turizmus és Gasztronómia 1998. II. évf. június

Szolnok megyében a "Hajrá, Hazai!"
A "Hajrá, Hazai!" program tenderkiírásának eredményhirdetése (1.)

Szolnok megyében a "6. Szolnoki Nemzetközi Kiállítás és Vásár" rendezvényen mutatkozik be a "Hajrá, Hazai!" program.

A kiállítást a Szolnok Expo Kft. szervezi, mely támogatásként ajánlotta fel a megjelenési lehetőséget a "Hajrá, Hazai!" számára. A "Hajrá, Hazai!" egy olyan program hiányát pótolja, amely koordinálja a hazai vállalkozásokat - a termelőket, a szolgáltatókat, kereskedőket és fogyasztókat -, annak érdekében, hogy közösen tegyenek a gazdasági átalakulások, egy tudatos fogyasztói magatartás kialakítása érdekében.

A magyar termék fogalma: Magyar termék minden olyan termék és produktum, amelyben magyarországi munka tárgyiasul, beleértve a mezőgazdasági feldolgozó ipart és a mezőgazdaság ipari (jellegű) folyamatait, valamint a multinacionális cégek, külföldi tulajdonú társaságok magyarországi termelő folyamatait is. A "magyar termék" imázsát az országimázs részeként értelmezzük.

A kiállítás alkalmával kerül(t) sor a "Hajrá, Hazai!" tenderkiírás eredményhirdetésének 1. fordulójára, mely alapján az első körben az alábbi vállalkozások vesznek részt a "Hajrá, Hazai!" programban: Bábolna Rt. Happy-Gang Kft., HUNGEXPO, Nexus Reklámügynökség, STAR PR Ügynökség.

Weinreich László egyesületi elnök az eredményhirdetéssel egyidejűleg elmondta: "Azzal, hogy ezek a vállalkozások a programhoz való csatlakozási szándékukat jelezték, megalapozott az érintett szakmai egyetértés megteremtése, és a kezdeményezése az érintett kamarai és kommunikációs szervezetek között. A kommunikációs szakma involválása szükséges a már megkezdett és mostantól kiszélesedő folyamatba. - Elszigetelten az országimázs témakörében nem lehet semmit sem tenni -, összefogással talán igen.

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni