magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Ajánló Magazin 1998.04.

Magyar termék
Együtt sikerülni fog...!

" Elgondolkozva eszem reggelimhez a Milli vaníliás krémtúrót, és közben azon gondolkozom, hogy hát igen, külföldön tudnak krémtúrót és joghurtot csinálni. Kiváló minőség, ízléses csomagolás és rajta a felirat: Hajdúböszörményi Sajtüzem. Ja, ez magyar termék? Akkor nem is olyan finom..." Garai Ágnes (Observer Híradó)

Köztudott, hogy a magyar termékekkel kapcsolatban a fogyasztók véleménye erősen megoszlik. Ám azokkal az előítéletekkel szemben, amelyek az utóbbi évtizedekben kialakultak, mások eltérően vélekednek. Vannak akik előnyben részesítik a magyar termékeket, sőt határozottan büszkék a hazai gyártmányokra. Vajon a gyártók tehetnek-e, tesznek-e valamit a magyar termék elismertségének javítása érdekében? Ön tesz ezért valamit? Egyáltalán fontos az, hogy az országban előállított árukat, szolgáltatásokat ott találjuk a kínálatban?

A Magyar Áruk Klubja Egyesületet néhány magánszemély alapította abból az egyszerű felismerésből, ha a hazai fogyasztó a magyar termékek vásárlását részesíti előnyben, az kihat azok minőségének és küllemének javulására, sőt hosszú távon a magyar gazdaság fejlődéséhez, munkahely teremtéshez is vezethet. Ezáltal egy kedvező kép alakulhat ki a magyar termékekről a külföldi piacokon, és az ország imázsa is jelentősen javul. Mára e civil kezdeményezés országos méretűvé nőtte ki magát. A Magyar Áruk Klubja Egyesület és az Ajánló Információs Magazin együttműködése ezen gondolatok jegyében fogant. Az Ajánló Magazin és a MÁK közös mellékletet indít a hazai piacvédelem és a hazai termékek bemutatására. A MÁK rendszeresen közöl aktuális híreket, információkat a "Hajrá, Hazai!" kampányról, míg az Ajánló Magazin az ebben résztvevő vállalkozásokat illetve ezek termékeit mutatja be.
Bízunk abban, hogy kezdeményezésünk érdeklődésre, és hamarosan támogatókra is talál.

Együtt sikerülni fog...!

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni