magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Dunaújvárosi Hírlap - 2000. október 16.

Expó: nem hiányzott semmi
Hazai feltaláló kapta a dunaújvárosi őszi expo kisvásári díját

Jó volt, szép volt, rövid volt. Röviden és tömören így jellemezték a látogatók a hétvégi vásár színvonalát és hangulatát, ami a várakozásoknak megfelelően zajlott, sőt, talán felül is múlta a korábbiakat.

Dunaújváros (mn)

Nagy várakozások előzték meg a Dunaújvárosi Expo 2000 Ősz idei megnyitását, és bátran állíthatjuk, hogy a rendezők, a kiállítók és a látogatók egyaránt sikeresnek könyvelhették el az idei rendezvényt. A kiállításon és vásáron ki-ki megtalálhatta a számára leginkább érdekfeszítő dolgot a kiállítók által bemutatott termékek és szolgáltatások között.

Mindenki kíváncsi volt a döntésre, a vásári díjazottak kilétére. Ezeket vasárnap délelőtt osztották ki. A vásári nagydíjat, ami tulajdonképpen egy presztízs díj, a Momert Részvénytársaság kapta. A vállalat rangot vívott ki vásárlói körében megbízhatóságával, termékei magas színvonalával, és azzal, hogy tudják, a dunaújvárosi társaság hazai és nemzetközi szinten is megállja a helyét a versenytársaival szemben.

A Legszebb Stand Díjának tulajdonosa a Dunatel Rt. lett impozáns kiállítási területével, a vásár kisdíjas jutalmazottja pedig egy új magyar termék feltalálója és forgalmazója. Az Edison-Telefónia Távközlési Bt. a Magyar Áruk Klubjának (MÁK) standján mutatta be termékét, ami a mobiltelefonok és számítógépek káros sugárzása ellen véd. Szőnyi Lászlóné - aki foglalkozását tekintve távközlési mérnök - elmondta, hogy közgazdász munkatársával már öt éve dolgoznak a terméken, és egy évvel ezelőtt megkapták rá a szabadalmi engedélyt. Az elektrosmog filter a leggyakrabban előforduló, az elektroszmog hatására kialakulható egészségügyi problémákat küszöböli ki.

Szőnyi Lászlóné kiemelten hangsúlyozta, hogy termékük piacra lépését legnagyobb részben a MÁK-nak köszönhetik. A hazai és nemzetközi piac elismerését mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy első komoly megrendelőjük a Hírközlési Főfelügyelet volt. Egészségvédő kis szerkezetükkel már a külföldi piacokon is megjelentek, ami a magyar kitartásról, színvonalról és megbízhatóságról tanúskodik.

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni