magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés menü

Sajtóközlemények archívum
2001
2000
1999
1998
1997

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Sajtóközlemények | Archívum 1997/5.

Sajtóközlemény 1997.december 8.

Cora, a Hazai !
A Cora-csoport a " Hajrá, Hazai ! " kampány támogatója

A Magyar Áruk Klubja Egyesület ( Pécs ) ez év májusában " Hajrá, Hazai ! " jelmondattal akciósorozatot indított a hazai piacvédelem kialakítása, illetve a vásárlási kultúra megváltoztatása érdekében.

Ehhez a kampányhoz csatlakozott most a Cora, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő áruházlánca. A Cora név számunkra és a vásárlók számára egyet jelent a minőséggel. Az utóbbi néhány évben Magyarországon tapasztalható kedvező irányú gazdasági változások lehetővé teszik, hogy a fogyasztók keressék és vásárolják a kimagasló minőségű termékeket. A Cora áruházlánc polcain mindezekből bőséges választék található, amelyek nagy része magyar termék, bizonyítva ezzel a magyar áruk versenyképességét. A Cora időben felismerve a "Hajrá, Hazai ! " kampányban rejlő lehetőségeket csatlakozott mozgalmunkhoz, letéve ezzel voksát a magyar termékek mellett. A Cora a kezdetektől fogva óriási hangsúlyt helyez a termékek, a választék és a kiszolgálás minőségére. A kereskedelemben elsőként kezdeményezte az árubeszerzés és az értékesítés feltételeit meghatározó Higéniai és Minőségi Kódex bevezetését.

A Cora-csoport 1995-ben jelentős lépésre szánta el magát: a népsűrűséget és a fejlett infrastruktúrát, valamint a gazdaság kedvező irányú átalakulását figyelembe véve úgy döntött, hogy Magyarországon nyit új Cora hipermarketeket. Törökbálinton nyílt meg az első Cora hipermarket 1997 tavaszán. Ez a 13 000 négyzetméter alapterületű színvonalas bevásárlóközpont hangsúlyt helyez arra, hogy a vásárló minden tekintetben érezze: ő áll a szolgáltatások középpontjában. Ezt az érzést erősíti az udvarias kiszolgálás, a hatalmas választék és az igényes környezet. 7 000 négyzetméteres raktárhelyiségével kifogyhatatlan utánpótlást biztosít vásárlóinak, a 2 000 férőhelyes parkoló pedig önmagáért beszél. A közeljövőben készül el a Budakalász valamint Fót közelében létesítendő hipermarket is, természetesen a már megszokott Cora minőséggel.

" Hajrá, Cora - Hajrá, Hazai !"
Együtt sikerülni fog...

 

vissza   lap tetejére   1.   2.   3.   4.   5.   6.

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni