magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés menü

Sajtóközlemények archívum
2001
2000
1999
1998
1997

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Sajtóközlemények | Archívum 1998/2.

Sajtóközlemény 1998.03.24.

Hajrá, Hazai! megjelenése a TEKT '98 kiállításon

A pécsi székhelyű Magyar Áruk Klubja 1997. májusában indított "Hajrá, Hazai!" piacvédelmi kampány bevezető szakasza után a pécsi TEKT '98 ( Településfejlesztés, Energetika, Környezetvédelem, Környezettechnológia, Településüzemeltetés) szakkiállításon lépett először a vásárlóközönség elé. Ez a szakkiállítás március 24-26. között került először megrendezésre, többek között a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara jelentős támogatásával. A "Hajrá, Hazai!" programról elmondhatjuk, hogy az eltelt majd egy év alatt jelentős eredményeket ért el. Ez a több mint 130 médiatámogatónknak (közöttük a Kézműves Magazin és a Magyar Kézműves) is köszönhető.

Úgy gondoljuk, elérkezett az idő, hogy felkészülve nyissunk a fogyasztók felé. Tehetjük ezt annál is inkább, mert több gazdasági vállalkozással már felvettük a kapcsolatot, s egyre újabb területeken tudunk sikeres együttműködést kialakítani, hiszen közös ügyről van szó.

Így történt ez a PIV Kft-vel is, akivel a TEKT '98 alkalmával együttműködési megállapodást kötött a Magyar Áruk Klubja. Ennek értelmében a MÁK az elkövetkezendő időben egyre több, a PIV által szervezett kiállításon, szakmai rendezvényen képviselheti a hazai piacvédelmet, a "Hajrá, Hazai!" kampányt. Többek között a Pécsi EXPO '98 kiállításon (1998. június 27 - július 4.) önálló pavilonnal jelenünk meg. A PIV Kft természetesen támogatásként biztosítja a megjelenéshez szükséges területet.

A TEKT `98 szakkiállítás és konferencia lehetőséget biztosított a környezetvédelemben, az energetikában, illetve azok hatékony, korszerű felhasználásában érdekelt, valamint a településfejlesztéssel, a települések korszerű üzemeltetésével összefüggő kérdésekben az állami, a gazdasági, a tudományos és a civil társadalmi szervezeteknek, a települési önkormányzatoknak programjaik, termékeik, szolgáltatásaik bemutatásához, megismertetéséhez.

A szakkiállításon 15 cég, MTA MMSZ, BIOKOM Kft, ÖKOmontázs Kft, Alterra Kft, Thermo-BéS Kft, Zöld Híd, Gumill Rt, DÉDÁSZ Rt, Pécsi Erőmű Rt, Dél-Dunántúli Gázszolgáltató Rt, Mecseki Bányavagyon-hasznosító Rt, Pécsi Ipari Park Rt, Környezetünkért Alapítvány, Wiesmann Kft, Magyar Áruk Klubja- "Hajrá, Hazai!", Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata. A március 25-26-ai konferenciai napokon közel 20 előadás hangzott el a fent említett témákban, amelyet több mint 30 cégtől, közel 150 résztvevő hallgatott meg. A közönségrendezvények-, események szinte mindegyike bevonta a legfiatalabb, a mindenben legfogékonyabb generációt, a gyerekeket, egyrészt a "jövő városa" című rajzpályázat, valamint az iskolai szelektív hulladékgyűjtési akció eredményhirdetésével.

 

vissza   lap tetejére   1.   2.   3.   4.   5.   6.   7.   8.   9.   10.   11.

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni